Bootverzekering voor uw Contest

Paul L’Ortye Yachtverzekeringen helpt u graag verder

Bent u opzoek naar een bootverzekeraar voor uw Contest

Paul L’Ortye Yachtverzekering is dan uw ideale partner. Naast passie voor uw Contest beschikt ons team over de benodigde Contest specifieke kennis om u goed van dienst te kunnen zijn.

Door ons nautisch specialisme en ervaring beschikken wij over een groot netwerk van Contest dealers, reparateurs en vakspecialisten.

Vanuit onze ervaring en expertise zijn wij bekend met de bouwkwaliteit van de Contest werf en daar hoort een bijbehorende scherpe premie bij.

Benieuwd naar de premie voor uw Contest?

Neem direct contact op met één van onze specialisten of dien uw offerteaanvraag online in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

De beste bootverzekering voor uw Contest, hoe doen wij dat?

Deskundigen op stand-by

Wij weten hoe we problemen moeten oplossen en kennen de pijnpunten van de branche. We beschikken over uitgebreide watersport- en verzekeringskennis en over een breed scala aan specialisten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een directe hulplijn met iemand verstand van zaken heeft en u begrijpt.


Eén aanspreekpunt

Bij Paul L’Ortye Yachtverzekeringen vinden we het ontzettend belangrijk dat u altijd goed voorbereid bent als u met uw Contest het water opgaat. Wij vinden het tevens belangrijk dat u één aanspreekpunt heeft en niet eindeloos wordt doorverbonden wordt of papierwerk op moet opsturen. Wij nemen u werk uit handen, zodat u zorgeloos kunt varen.


Snelle en effectieve polisafgifte en effectieve schadeafhandeling

Door onze persoonlijke manier van werken en onze jarenlange ervaring in de watersportbranche, hebben wij van verschillende verzekeringsmaatschappijen het mandaat om namens hen polissen af te geven en schades te behandelen. Zo hoeft u nooit lang te wachten op afgifte van uw polis en schadebehandeling.

sfeerfoto van het bootmerk Contest

Sinds 1978 door weer en wind voor onze cliënten, met een grote passie voor watersport en een gerichte focus op een duurzame relatie met onze cliënten.

Waarom L’Ortye?

 • Specialist in bootverzekeringen van o.a. Contest.
 • Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen.
 • Wij zijn voor u 24/7 bereikbaar in geval van nood.
 • Wij staan u te allen tijde persoonlijk te woord inzake uw Contest.
 • Wij bieden u een snelle en effectieve polisafgifte en schadeafhandeling.
 • Wij zijn u overal ter wereld van dienst.
 • Ons streven is om al uw zaken dezelfde dag nog in behandeling te nemen.

Onze voordelen

 • Uw Contest behoudt bij L’Ortye de verzekerde waarde bij totaalverlies.
 • Rechtsbijstandverzekering met ruime Europese dekking, ook bij charter van uw Contest.
 • Aantrekkelijke oplossing voor charter met eigen schipper.
 • Geen ‘nieuw-voor-oud’-aftrek.
 • Ruime eigen gebrek dekking, ook voor de motoren van uw Contest.
 • Uitgebreide mogelijkheden voor ligplaatsen, vaargebieden, vlaggen en registraties.

Al meer dan 20 jaar

Al meer dan 20 jaar klant bij Paul met verschillende boten en slechts 1 keer een schade geval van stuk gevaren schroeven moeten aangeven hetgeen onmiddellijk heel correct werd aangepakt . Ben zeer tevreden van hun klant vriendelijkheid en expertise en kan deze maatschappij alleen maar aanbevelen. Mijn huidige nieuwe boot zal uiteraard ook hier verzekerd worden

Patrick
Mostes venere 255

Zeldzaam goede vriendelijke partij om

Zeldzaam goede vriendelijke partij om een verzekering af te sluiten voor je plezierjacht, als er schade is wordt er zeer snel geschakeld en zijn ze zeer behulpzaam om alles in goede banen te leiden. Top afwikkeling dus !

Oscar
Sunseeker Portofino

Efficiënte opvolging van het schadegeval

Efficiënte opvolging van het schadegeval aan mijn boot. Ik werd correct uitbetaald voor de opgelopen schade. Hier staat een tevreden klant.

Adam
Holiday

Heeft u vragen over de bootverzekering van uw Contest, bel ons.
Wij houden het graag persoonlijk.