Zorgeloos te water

Het verzekeren van uw boot kan iedere tussenpersoon, maar er voor u zijn weten hoe te handelen in geval van schade is een tweede. Door onze ervaring en uitgebreid (inter)nationaal netwerk kunnen wij u als geen andere bijstaan en ondersteunen.

Wij streven er naar u als klant zo veel als mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door middel van een eerste klas verzekeringsvoorwaarden samen met een duidelijke en transperante werkwijze en onze uiterste inspanning. Dit kunt u al merken tijdens het aangaan van de verzekering doordat wij zoveel mogelijk adminstratieve zaken uit uw handen nemen.

yachtverzekeringen-carousel-slide2

Heeft u schade dan kunt u van ons verwachten dat wij ons ten volste inspannen om die vervelende gebeurtenis zo snel mogelijk tot de verleden tijd te laten behoren.

Om de schadebehandeling zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij natuurlijk ook uw medewerking nodig. Wij begrijpen dat u niet dagelijks met een redelijke situatie te maken heeft en proberen uw dan ook (vooraf) zo goed mogelijk te begeleiden. Dit alles zodat u weet wat u kunt verwachten in deze situatie en er zeker van bent dat de schade behandeling zo snel als mogelijk verloopt.

Hoe gaan wij te werk in een bepaalde situatie?

Lees hier meer over onze verschillende soorten werkwijze: