Required

rating fields

Auch im Schadensfall eine große

Auch im Schadensfall eine große Hilfe, alles wurde schnell und kompetent geklärt. Vielen Dank für Ihre Hilfe

Heinz Henseler
Aquanaut
23/11/2021

Na een mail en een

Na een mail en een telefonisch contact met Paul L’Orthye werd mijn dossier correct en heel kordaat aangepakt met een goede afhandeling tot gevolg. Waarvoor dank

Danny Vergauwe
Fra- jo
05/11/2021

In een situatie beland waar

In een situatie beland waar hulpdiensten aan te pas moesten komen, zeer vervelend. Gelukkig zijn ze bereikbaar buiten werktijden. erg fijn om steun en advies te krijgen in een emotioneel proces. De financiële nasleep keurig opgepakt en afgehandeld. Dank!

Diederik
Lagoon 40 SY STERLING
26/10/2021

Na een flinke storm onze

Na een flinke storm onze 2 jaar oude Tender behoorlijk beschadigd. Een telefoontje en alles is geregeld. Gewoon persoonlijke behandeling. Erg tevreden over het telefonische contact.

Rob
Primeur 610
06/10/2021

Goede Service, na de melding

Goede Service, na de melding meteen actie ondernomen.
Vlotte en goede afwikkeling.
Kan Paul L’Ortye iedeeen aanraden Chapeau.

Theo
Cap Camarat
01/10/2021

Good people , and very

Good people , and very good service.
I recommended¡¡¡¡¡

Pablo
SOUBISE 46
20/09/2021

Excellent service !

Excellent service !

Eric
Sturier 520
17/09/2021

Alle super bedankt voor de

Alle super bedankt voor de duidelijke info en correcte afhandeling!

Michel
Demi (Baja)
30/08/2021

Prima service, na schade opgelopen

Prima service, na schade opgelopen gelijk gebeld. werd goed en degelijk opgenomen.
Duidelijk verteld wat er gedaan moest worden en wat het waarschijnlijk zou gaan kosten.
Nadat de schade was gerepareerd, het exacte bedrag doorgegeven en binnen een paar dagen kreeg ik te horen wat er uiteindelijk vergoed zou worden. Minus wat ‘oud voor nieuw’ en het eigen risico is alles vergoed.
Prima en snel afgehandeld.
deze verzekering is zeker een aanrader.

Henk
Special Feeling
19/08/2021

Vlotte afwikkeling van opgelopen schade.

Vlotte afwikkeling van opgelopen schade. Chapeau !

Piet
Chrismarpa
18/08/2021

Zeer tevreden over de snelle

Zeer tevreden over de snelle en soepele afhandeling van onze schade, wij kunnen iedereen Paul L’Ortye aanraden.

Marc
04/08/2021

Super tevreden van de snelle

Super tevreden van de snelle en professionele opvolging van de schade aan mijn kiel. Ze hebben over de hele lijn voor 100 % woord gehouden, hebben steeds snel gereageerd bij vragen en de uitbetaling is vlekkeloos verlopen. Een droomverzekering, ik raad Paul L’Orteye aan iedereen aan. Bart Discart

Bart
Barca
28/07/2021

Correct en zeer snel geholpen;

Correct en zeer snel geholpen; geen gezeur en doen wat je beloofd!!

Bedankt voor de uitstekende service.

Adri
Stevens Nautical
27/07/2021

Enorm content met onze jachtverzekering

Enorm content met onze jachtverzekering van Paul L’Ortye. Helaas hebben wij een redelijke schade aan onze boot. De schrik zat er nog goed in toen wij naar kantoor belde om de schade door te geven. Geruststellende woorden hebben wij mogen ontvangen dat alles goed zou komen. Schade expert en schadeherstel in de arm genomen en ook de financiële afwikkeling was een feit.
Kortom, grote klasse en wij kunnen iedereen Paul L’Ortye aanraden.
Familie van Mierlo

Rens
Pacific Allure 155
27/07/2021

Ontzettend blij met de verzekering

Ontzettend blij met de verzekering die wij hebben lopen bij Paul L’ortye . De schade die wij hebben gehad is het al vervelend genoeg. Maar bij de snelle en goeie afhandeling van het herstel. Heeft het ons balende gevoel helemaal van ons afgenomen.

Bedankt Paul L’ortye

Keij
Monte Carlo
24/07/2021

Al jaren verzekerd bij L’Ortye,

Al jaren verzekerd bij L’Ortye, nog nooit schade gehad en nu dan ineens een lastige motorschade. Gelukkig keurig, snel en adequaat geholpen. In onderling overleg expert ingeschakeld waarvan kosten door verzekeraar vergoed zijn en ook de motorschade bleek achteraf gelukkig verzekerd. Echt tevreden met deze afhandeling, dank!

Jurgen
Chris Craft
16/07/2021

Zeer snel en correct geholpen

Zeer snel en correct geholpen door Paul en zijn team. Was maar een kleinigheidje, helemaal top afgehandeld.

Hans
Linssen Grand Sturdy
09/07/2021

Wij zijn ontzettend tevreden over

Wij zijn ontzettend tevreden over de afhandeling van de heftige schade aan onze zeilboot. Iedereen bij deze firma is even vriendelijk, correct, behulpzaam en professioneel Fantastische service! Wij bevelen Paul L’ortye aan iedereen aan.

Nils van Beek
Wauquiez 54 DS Company
06/07/2021

Zeer vlotte afhandeling van mijn

Zeer vlotte afhandeling van mijn schademelding, ook vlot contact mogelijk met kantoor en goede uitleg van aanpak.
Fijn geholpen!!

Tony
Pike
05/07/2021

Wij zijn zeer tevreden over

Wij zijn zeer tevreden over de snelle en soepele afhandeling van onze schade.

Jacobus Bakker
Grand Banks 42 - Waterman
21/06/2021

Na een lastige schade heeft

Na een lastige schade heeft L’Ortye direct een ervaren expert ingeschakeld om de oorzaak te herleiden. Na de reparatie is de case snel en professioneel afgehandeld naar volle tevredenheid.

Peter
Princess V52
14/06/2021

Eerste maal na meer dan

Eerste maal na meer dan 40 jaar schadevrij varen, een domme aanvaring.
Klant sedert dit seizoen.
Nooit geziene opvang s’avonds voor Hemelvaartweekend. Weldoende geruststelling. Zeer vlotte en vriendelijke opvang en communicatie met de werf voor herstel. Schadekosten reeds ontvangen voor einde herstel.
Kortom, kan niet beter.
Vertrouwen bevestigd. We zeggen het voort.

Ludo
VIRUS
04/06/2021

Bij mijn ervaring onlangs op

Bij mijn ervaring onlangs op zee met motorpech heb ik de kustwacht moeten oproepen voor bijstand.
Deze actie werd tot mijn grote vreugde zonder enige problemen afgehandeld dank zij de tussenkomst van Paul Lortye.
Nogmaals bedankt.

Louis
Witje
02/06/2021

Complimenten na de rapportage

Complimenten na de rapportage van de expert is het uit te keren schade bedrag door L Ortye binnen een week afgehandeld.

Cas de Haan sr
Rode Haan
17/05/2021

Even Paul bellen…je weet maar

Even paul bellen …Je weet maar nooit of je wat terug krijg van de verzekering door omdat je een pot impregneermiddel over de kussen van je boot heb laten vallen die je net opnieuw had laten bekleden . Wat schets onze verbazing ….Hij zou zijn best doen wat terug te claimen … Wij hadden binnen 14 dagen 100.% terug min onze eigen risico. Top Paul voor mij zijn jullie de beste boot verzekeraars

Andre
Intender
16/05/2021

Wat een fijne betrouwbare yachtverzekering.

Wat een fijne betrouwbare yachtverzekering. Vorige zomer een stormschade gehad, maar L’ortye gaat hier zeer professioneel mee om. Ze gaan er echt voor dat uw schip weer in goede staat gerepareerd word, en doen daarbij geen concessies. Ik ben zeer tevreden zoals communicatie en afwikkeling is verlopen. Zeker een aanrader !!

Robert Korsten
10/05/2021

Al jaren tevreden verzekerd en

Al jaren tevreden verzekerd en gelukkig nooit gebruik hoeven maken van de inzet van Paul L’Ortye. Tot ik bij het invaren van mijn box het schip naast mij schampte. Zeer prettige communicatie en vlotte actie na contact over de schade. Complimenten, met mij hebben jullie er een ambassadeur bij.

Martijn
Double Dutch
05/05/2021

Zeer correcte en snelle afhandeling

Zeer correcte en snelle afhandeling met een prima service en begeleiding. Absoluut niets op aan de merken. Top ervaring!!

Dirk
D63P
05/05/2021

Super communication, prise en charge

Super communication, prise en charge du dossier immédiat, traitement et finalisation sans défaut. Un excellent assureur, je recommande. Nous naviguons en sécurité.

Stephane
SOAZIG
13/04/2021

Quick response, quick payment

Quick response, quick payment

Max
Brandaris Q52
13/04/2021

Zeer goede informatie , zeer

Zeer goede informatie , zeer goede service en eerlijke afhandeling . Spijtig dat ik als Belg niet met al mijn verzekeringen hier kan . echt een aanrader .Dank je

Frank
Nautic Loft 1500
07/04/2021

Sinds kort klant bij Paul

Sinds kort klant bij Paul L’Ortye en ben zeer tevreden over de heldere communicatie en begeleiding van Didier L’Ortye na onze schademelding. Hij nam alle tijd om ons gerust te stellen. Hierdoor konden we met een goed gevoel onze vakantie verder vervolgen. Nogmaals dik tevreden!

Begemann
Jaguar
10/03/2021

The service was very good

The service was very good and we got a lot of professional support.
Payment after sending the report was very fast.

Jan Hilbert
Alvaro
26/02/2021

Good and clear communication. Problem

Good and clear communication. Problem solve mentality. Good connection in south of France in the boat world. I highly recommend this company! Thank you.

Swinkels
Formula
16/02/2021

Plezier-vaart. De naam zegt genoeg.

Plezier-vaart. De naam zegt genoeg. Dank zij de vakkundige aanpak van Paul L’Ortye kan een (weliswaar kleine) aanvaring het plezier niet bederven. Bedankt ook in naam van onze tegenpartij

Valère
Valenco Di Mare
10/02/2021

Ik zit al jaren bij

Ik zit al jaren bij Paul L’Ortye en wordt altijd snel, adequaat en pro-actief geholpen. Of het nu over een extra verzekering van mijn bijbootjes gaat of in geval van een schade. Wanneer ik ook bel, direct iemand aan de lijn, schadeformulier wordt zoveel mogelijk al ingevuld, etc. Uiteindelijke afhandeling van de schade werd via Didier L’Ortye goed geregeld en afspraken werden keurig en snel nagekomen. De jarenlange ervaring van LÓrtye op dit gebied helpt uiteraard altijd!

Danny
Dreamchaser
08/02/2021

Ik ben al jaren bij

Ik ben al jaren bij Paul L’Ortye , ik kan me geen betere verzekering bedenken , snelle afhandeling ,geen gezeur , en veel hulp naar de klant toe , spaart de tegenpartij niet is er enkel voor de klant. Ik woon in Belgie , moest ik in Nederland wonen had ik al mijn verzekeringen daar proficiat team Paul doe zo verder Professioneel maar klantvriendelijk

Frank
Nautic Loft 1500
05/02/2021

Nog geen kwartier nadat ik

Nog geen kwartier nadat ik de schade bij hen via de mail had gemeld belden zij al dat zij akkoord gingen. Nog geen 10 minuten later had ik al het ingevulde schadeformulier en vergoedingsformulier.
Tot nu toe alleen maar premie betaald, maar ben meer dan aangenaam verrast over hun snelle service!

Jan Gijs
Samare
04/02/2021

Door een technisch mankement twee

Door een technisch mankement twee andere schepen aangevaren in het buitenland. Binnen twee dagen was er een expert ter plaatse die de schade perfect heeft afgehandeld, zowel voor ons eigen jacht als de twee andere partijen.

Chris Bolte
20/01/2021

Gelukkig zelf nooit schade gevaren

Gelukkig zelf nooit schade gevaren of aan derden toegebracht. Maar toen een ander bij ons schade had gevaren duurde het behoorlijk lang voordat de verzekering van de tegenpartij in actie kwam. Toen dat eindelijk wel gebeurde probeerde die met mij een discussie aan te gaan over de offerte die een reparatie werf had uitgebracht omdat de expert vond dat het allemaal wel anders en goedkoper kon. Zoek dat dan maar met die werf uit was mijn reactie. Onmiddellijk L’Ortye gebeld die ons geruststelde en het wel zou regelen. Binnen de kortste keren was de zaak tot meer dan volle tevredenheid geregeld dankzij de inzet van L’Ortye. Hier word je nog vriendelijk te woord gestaan en gaan ze voor je aan het werk. Een dikke 5 sterren en ik zal iedereen aanbevelen zich hier te verzekeren..

Carel
Stetter
12/01/2021

Wij dachten ook goed verzekerd

Wij dachten ook goed verzekerd te zijn. Meerdere malen schade opgelopen door tegenpartij. Deze schades zijn zonder problemen verholpen. Toen kregen we zelf schade. Dan wordt de zaak anders, en wordt er niets uitbetaald. Er wordt op allerhande manieren geprobeerd om de schade niet te hoeven betalen. Er wordt geadverteerd met nieuw voor oud maar dit is NIETS VOOR OUD.

___________________________
Beste Walter,
We hebben maar liefst 6 schades naar tevredenheid opgelost, dus we hadden wel meer dan 1 ster van u verwacht. De 7e schade was helaas niet gedekt. Wanneer uw Davits (takels) het na 17 jaar plotseling begeven, kunnen we u geen nieuwe set teruggeven. Eerlijk gezegd zijn ze al best lang meegegaan en was het tijd voor vervanging.

Walter
Quincy
27/12/2020

Wij bevelen verzekeringen Paul L’ortye

Wij bevelen verzekeringen Paul L’ortye zeker aan . Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers .Wij hebben op onze verzekering nu een 2de maal beroep moeten doen , eerste maal op onze vakantie toen wij een duiker moesten laten komen om plastiek uit de schroef te halen en zonder problemen alles correct afgehandeld en geld direct op de rekening . Nu de schade aangebracht door een tegenpartij ook alles geregeld met hun verzekeraar in de kortste tijd . Ook de zonen zijn met hun boot bij L’Ortye verzekerd en hebben ook niets dan positieve lof daarom hebben wij ook al veel vrienden dit verzekeringskantoor aanbevolen.

Rene
CHRIS
17/12/2020

Een superdikke 5 sterren voor

Een superdikke 5 sterren voor onze verzekeraar Paul L’Ortye. Wij werden supergoed geholpen en deskundig bijgestaan. Tijdens onze vakantie hadden we een ongelukje met ons yacht. Bij het aanleggen kwam er een gemene windvlaag en raakten we een ander yacht dat aangemeerd lag. Wij waren helemaal van slag omdat dit de eerste keer was dat ons zoiets overkwam. Wij hebben onmiddellijk contact opgenomen met het kantoor van Paul L’Ortye, dit was helemaal geen probleem alhoewel het in het weekend was. We hebben foto’s gemaakt en dezelfde dag nog doorgestuurd. Wij werden helemaal gerustgesteld door de verzekeringsagent die supervriendelijk was en zei dat ze alles zouden regelen, en dat we zeker niet mochten vergeten te genieten van onze vakantie. We hebben achteraf ook nog een bericht gekregen van de tegenpartij dat alles snel en vlot geregeld geweest is. Dus een dikke pluim voor yachtverzekeringen Paul.L’Ortye. Ik raad het iedereen aan

ronald
Senso
15/12/2020

Fast and professional service. Thanks

Fast and professional service. Thanks all!

Maarten
14/12/2020

Ons trauma van het verlies

Ons trauma van het verlies van onze boot door een plotse brand in de machineruimte konden we gemakkelijker verwerken door een geruststellend en zeer deskundig advies. Nadien volgde ook nog een snelle en correcte afhandeling van de uitbetaling. Ik zou Paul L’Ortye Yachtverzekeringen zonder twijfel aan iedereen aanraden !

Jan
Carolina
10/12/2020

Als wir unsere erste eigene

Als wir unsere erste eigene Yacht kaufen wollten wurde uns Paul L’Ortye Versicherungen von unserem Consultant empfohlen.
Die Beratung funktionierte schnell, freundlich und ehrlich. Uns wurde auch geraten was wir an Versicherungen NICHT brauchten. Das war gut und ich hatte bis zu Vertragsabschluss eigentlich auch nichts anderes erwartet.
Sehr zufrieden und mit viel Lob möchte ich mich äußern, als es dann leider doch zu einem Schaden kam. Die Abwicklung, der ganze Prozess und alle Kommunikation war mustergültig, schnell und effizient. Dickes Lob und vielen Dank!

Gunter
Nancy
06/12/2020

Steeds goede en juiste informatie

Steeds goede en juiste informatie gekregen, kortom uitstekende dienstverlening.
Hartelijk dank !!!

Gerard
Elroma
04/12/2020

Vriendelijk, professioneel en efficiënt team!

Vriendelijk, professioneel en efficiënt team!

Wim
Saver Pororoca
01/12/2020

Na jaren schadevrij varen een

Na jaren schadevrij varen een schade aan onze verzekerde bijboot gehad. Mail gestuurd met foto’s. Meteen antwoord gekregen, zeer duidelijke instructies. Ik werd meteen geholpen en alles werd snel geregeld. Top!!!

Katrien
Merreminne
25/11/2020

Supersnel en superefficient ! Bedankt

Supersnel en superefficient ! Bedankt LOrtye crew !

Frank
Sessa C46
17/11/2020

Professioneel en snelle afhandeling

Professioneel en snelle afhandeling

N.J.M.v.Dijk
La Dolce Vita
13/11/2020

je weet pas of je

je weet pas of je de goede verzekering koos als je schade hebt. De schade afhandeling van Paul L’Ortye verzekeringen is werkelijk klasse!
vriendelijk, deskundig en snel

Paul
Awol
11/11/2020

zeer professionele en efficiente aanpak.Hartelijk

zeer professionele en efficiente aanpak.
Hartelijk dank

Walter
Bluesette
10/11/2020

Een snelle en zeer correcte

Een snelle en zeer correcte en vriendelijke afhandeling door Didier.
Uitbetaling was binnen een paar dagen geregeld. Alsnog onze hartelijke dank en vriendelijke scheepsgroet Martin en Petra

Martin
Comet vIII
28/10/2020

Geruststellend technisch advies en snelle

Geruststellend technisch advies en snelle afhandeling van schade nadat het anker in de haven van de boot werd gevaren. Chapeau.

Joep
Eagle
23/10/2020

Storm Odette is langs gekomen.

Storm Odette is langs gekomen. Gevolg: mail van havenmeester met schavielplek in de romp. Schade zo geregeld via Paul L’Ortye yachtverzekeringen. Zeilersgroeten, Dirk.

Dirk
Westerly
19/10/2020

Jullie ondersteuning en afhandeling van

Jullie ondersteuning en afhandeling van mijn schadedossier is bijzonder snel correct en uniek afgehandeld .
Hiervoor geef ik jullie 9 op 10 punten .
Met dank voor jullie inzet .
Michael

Michael
Princesse 45 FLY
06/10/2020

Snelle, perfecte afhandeling van onze

Snelle, perfecte afhandeling van onze schade. Super bedankt team L’ortye!

Teun
Isatess
30/09/2020

Heel vlotte en ongecompliceerde afwikkeling

Heel vlotte en ongecompliceerde afwikkeling van de schade, duidelijke communicatie en snelle terugbetaling. We zijn heel tevreden met het team Lortye.

Jean
P52
28/09/2020

Ik werd zeer vriendelijk opgevangen

Ik werd zeer vriendelijk opgevangen door Didier L’Ortye bij melding van mijn schade.
Ik kreeg kundig advies.
Na expertise werd de toegekende schade binnen de paar dagen uitbetaald.

Wald
Maxum
28/09/2020

Bijzonder snel en correct geholpen.

Bijzonder snel en correct geholpen. Het schadebedrag was hoger dan aanvankelijk begroot. Op basis van coulance ook dit hogere bedrag snel uitgekeerd gekregen. Top!

Jan-Willem
Long Island
21/09/2020

Binnen een dag bericht dat

Binnen een dag bericht dat de stormschade vergoed werd, fantastisch, bedankt

Arie
relax 2
21/09/2020

alles is perfekt verlopen 10op10bedankt.

alles is perfekt verlopen 10op10
bedankt.

dirk
arpon
19/09/2020

Wat een bijzonder plezierig bedrijf

Wat een bijzonder plezierig bedrijf wat oplossingsgericht te werk gaat. Een verademing om met medewerkers te communiceren die per omgaande reageren en acteren. Dank voor de uitmuntende afwikkeling!

Hans
Jutter
18/09/2020

Ik moet zeggen dit is een top bedrijf

Ik moet zeggen dit is een top bedrijf

Ger de winter
Bella vita
15/09/2020

Bijzonder tevreden. Tijdens mijn vakantie

Bijzonder tevreden. Tijdens mijn vakantie schade opgelopen aan de boegschroef. Deze kon ik direct laten maken. Ondanks ik niet volgens de procedure van de verzekeraar heb gehandeld werd de schade in behandeling genomen en toch vergoed. De snelle afhandeling en terugkoppeling was super. Bedankt.
Wij zullen Paul L’Ortye zeker aanbevelen.

Ad
Nika
03/09/2020

Bijzonder tevreden over jullie service

Bijzonder tevreden over jullie service en de snelheid van afhandelen. Warm en stellig aan te bevelen aan al diegene die zich “top” willen laten verzekeren

Patrick
Les Copains
01/09/2020

Onlangs schade opgelopen aan schroef

Onlangs schade opgelopen aan schroef en as. Paul L’Ortye heeft dit efficiënt en effectief opgepakt waardoor het schip weer snel het water op kan. Dank je wel voor de service.

Inge
19/08/2020
Jan
Pananta
18/08/2020

Onlangs in slecht weer schade

Onlangs in slecht weer schade opgelopen en is efficient en accuraat afgehandeld en betaald! Dank daarvoor en proficiat voor het hele team !

Jan
Pananta
18/08/2020

Onlangs heb ik voor het

Onlangs heb ik voor het eerst een schadegeval gehad. Paul L’Ortye heeft dit zeer snel en correct afgehandeld, mijn dank daarvoor. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Frans
Noorderzon
13/08/2020

Bedankt voor de goede en

Bedankt voor de goede en snelle afhandeling van de schade aan ons schip

Duco
Blauwe Zwaan
13/08/2020

Schadegeval binnen de 24u al

Schadegeval binnen de 24u al uitbetaald . Perfecte communicatie en top service !!! Een dikke duim voor het hele team !

Joris
Crestliner
23/07/2020

Zeer snelle hulp, juist op

Zeer snelle hulp, juist op het moment dat je het hard nodig hebt. Een echte bootverzekering dus!

Alexander
16/07/2020

Alweer een tevreden klant! Zeer

Alweer een tevreden klant! Zeer vlotte aanpak en afhandeling van door mij veroorzaakte schade aan een ander schip.

Vincent
Ulysses
09/07/2020

Heldere communicatie, snelle accurate afwikkeling

Heldere communicatie, snelle accurate afwikkeling bij schade. Overtreft je verwachtingen, dat is top !

Oscar v G
Seepaert
02/07/2020

Na 15 jaar zeer goede

Na 15 jaar zeer goede service de overeenkomst beëindigd omwille van verkoop van ons jacht.

Frank
Banda
02/07/2020

Zeer tevreden of de afhandeling

Zeer tevreden of de afhandeling van onze schade! Paul L’Ortye denkt mee in oplossingen. Komt op voor de klant en biedt vriendelijke professionele hulp.

Tinus
02/07/2020

Grote klasse, Paul L’Ortye

Grote klasse, Paul L’Ortye zet zich voor meer dan 100% in voor de klant. Vriendelijke en vakkundige hulp . Geven niet op en zo kreeg ik alsnog mijn eigen risico terug dankzij hun inzet.
Een aanrader voor elke bootbezitter.
Nogmaals heel vriendelijk dank voor de goede zorgen.

Rudi
Arkadas
30/06/2020
Dave
25/06/2020

Zoals altijd goede service en

Zoals altijd goede service en ook bij schade correcte afhandeling.

Hendrik
Super van Craft
24/06/2020

Jullie verdienen hiermee echt een pluim. 

Hartelijk dank voor de adequate, plezierige en snelle afhandeling van onze schadeclaim. Jullie verdienen hiermee echt een pluim. 

Prisca
Privilege 1250
24/06/2020

Je bent met een verzekering

Je bent met een verzekering nooit zeker, tot je ze nodig hebt. Wij hadden onze verzekeraar nodig. Door het vlotte verloop van onze claim zijn we er van overtuigd: Paul L’Ortye staat er als je ze nodig hebt! Maar nu hopen we toch liever weer even zonder jullie goede service te kunnen :). Hartelijk bedankt in ieder geval!

Harold
SY Dame Blanche
18/06/2020

Dit is hoe een verzekering

Dit is hoe een verzekering moet zijn. Denken met de klant mee, komen snel met opties, zijn vriendelijke, regeren snel en handelen acties snel af.

Willem
16/06/2020

Vijf sterren+ verdient dit yachtverzekeringsbedrijf.

Vijf sterren+ verdient dit yachtverzekeringsbedrijf. De klant staat in het hoogste vaandel en dat is terug te merken in het contact en in de opvolging van de gemaakte afspraken en adviezen. Een aanrader. Gemiste kans als u dit bedrijf voorbij loopt.

Carmen Goedhart
Van der Heijden Élégance 1500
05/06/2020

Bedankt voor de snelle service

Bedankt voor de snelle service en het direct meedenken om het probleem op te lossen.
Wij zijn tevreden met het team van L’Ortye.

Fred
Belezza
05/06/2020

Zeer tevreden. Denken samen met

Zeer tevreden. Denken samen met je mee in oplossingen. Correcte afhandeling en vakkundige medewerkers.

Stephan
Princess
18/05/2020

Wij zijn ondertussen 40 jaar actief

Wij zijn ondertussen 40 jaar actief in de pleziervaart, en zijn dus ook elders bij een Belgische verzekeringsmakelaar verzekerd geweest.  Jaren geleden hadden wij een schadegeval bij de 1ste tewaterlating van ons schip waarbij de aansprakelijkheid ten laste was van de kraanmachinist en/of de werf. Na meer dan drie jaar discussie over hoe, wat, waar en wanneer ( de werf was bij dezelfde maatschappij verzekerd) kwamen wij toevallig Dhr L’Ortye tegen op een beurs en die kon ons verhaal niet geloven. Paul L’Ortye kwam via ons mandaat direct tussen, en 2 weken nadien was de schade geregeld. Ondertussen zijn wij 10 jaar via L’Ortye verzekerd en waren wij onlangs het slachtoffer van een ernstig scheepsongeval. Onze verzekeringservaring was superlatief, ttz de volgende dag kwam de vriendelijke expert Dhr Veldman langs en kreeg de werf direct het startsein om de herstellingen uit te voeren. Niets hebben wij ons moeten bemoeien of zorgen maken, want binnen de kortste keren werden onze herstellingskosten vergoed.

Chapeau voor het team L’Ortye !!!  dus moeten wij logischerwijze ook 5 sterren toekennen.

Jullie mogen fier zijn op uw motivatie en gedrevenheid

jacques
Bendie Impressive 2300 FILOU
08/05/2020

Als je dan ineens schade

Als je dan ineens schade aan je eigen schip hebt veroorzaakt dan dan baal je verschrikkelijk. Wat ben je vervolgens blij als de mensen van Paul L’Ortye dan direct met veel kennis van zaken en ook begrip de financiële kant van deze schade supersnel en naar volle tevredenheid regelen. Ik ben erg tevreden met deze verzekering en de mensen van L’Ortye!

Pieter
PassoDoble
21/04/2020

Zeer vlotte service en correcte

Zeer vlotte service en correcte opvolging van het schadedossier aan onze boot. De aanpak is persoonlijk en het advies is zeer gericht. Wij zijn dan ook al enkele jaren heel tevreden klant en we raden deze firma zeker aan.

Jan Aerts
Pescarus
13/04/2020

Wir hatten einen großen Schaden,

Wir hatten einen großen Schaden, den wir erst nach 9 Monaten umfassend sehen konnten, nachdem das Schiff aus dem Wasser war. Didier und Paul haben den Schaden sehr professionell und kompetent abgewickelt. Wir sind sehr zufrieden und können Paul L’Ortye jederzeit empfehlen!!

Klaus
HR 43 Mk III (1913) Saphir
07/04/2020

Altijd bondige en duidelijke informatie.

Altijd bondige en duidelijke informatie. Het is duidelijk dat ze zelf ook bootjesmensen zijn.
En nu bij schade ook een vlotte afhandeling.

Sander
Irene
24/03/2020

Zeer snelle en correcte afhandeling

Zeer snelle en correcte afhandeling van de schade. Erg professionele organisatie met vriendelijk personeel, mijn complimenten.

Hank Melse
Just 4 Fun
20/03/2020

Zeer tevreden steeds correct altijd

Zeer tevreden steeds correct altijd snel antwoord een aanrader voor iedere jacht man

Alfons De schepper
Ladynara
20/03/2020

Zeer betrokken, ontzettend klant gericht,

Zeer betrokken, ontzettend klant gericht, gaan voor een lange termijn visie en voor tevreden klanten. Dit bedrijf is een absolute aanrader (en nee, ik heb geen belangen binnen dit bedrijf).

Carmen Goedhart
Vd Heijden Élégance 1509
11/02/2020

Danke für die Info und

Danke für die Info und die gute Beratung
Liebe Grüsse aus der Schweiz.

Hansjörg & Sylvia
Anatevka
04/02/2020
Jan
Martine
07/01/2020

Schade top afgewikkeld met tussenkomst

Schade top afgewikkeld met tussenkomst van
Paul L Ortye

twan de kok
06/11/2019

Deze zomer hebben wij in

Deze zomer hebben wij in Kroatië een aanvaring gehad met een rots. Propeller stuk en schroefas krom. Bij nazicht (Vandezande watersport) werd deze vervangen en hersteld met tussen komst van de verzekering. Deze was zeer correct en zonder problemen. Fijne afhandeling.

Spiltyns Peter
La Liberta
19/10/2019

Ondanks de schade die we

Ondanks de schade die we opliepen aan de beugel hebben we dit gemeld en onze reis kunnen voortzetten. Goede service en afhandeling.

Etienne
linas
23/09/2019

Na jarenlange zeilervaringen met Paul

Na jarenlange zeilervaringen met Paul L’Ortye, waarbij effectief en betrokken werd gereageerd op o.a roerschade na grondzee, wist ik zeker dat bij aanschaf motorjacht opnieuw dit bedrijf nummer 1 stond. Recentelijk bewees zich mijn keuze. Na een aanvaring met bazaltblokken op de zeeuwse wateren, werd direct alle registers opengetrokken en kon ik mijn jacht snel afleveren aan de werf. Complimenten voor dit team.

Karel
Lowland kotter
22/09/2019

Deze zomer is onze boot

Deze zomer is onze boot kort achter elkaar 2 maal aangevaren. Gelukkig geen grote schades. Paul L’ortye heeft voor ons de beide schades gemeld en geregeld bij de tegenpartijen. De eerste schade reeds hersteld en geheel afgehandeld. De 2de schade moet nog worden hersteld, maar afhandeling via Paul L’ortye verloopt voorspoedig. Wij waren op voorhand huiverig voor de gehele afhandeling van de schades, maar zijn positief verrast door de vlotte en voorspoedige gang van zaken.
Goede service en vlotte afhandeling door Paul L’ortye jachtverzekeringen, bedankt.

Ton en Antoinette

Ton
Aqua Domus
21/09/2019

Wij hebben een vissersnet in

Wij hebben een vissersnet in onze volvo penta IPS drives gehad en moesten volledig worden vernieuwd. Gelukkig heeft de verzekering dit ongeval gedekt en liggen wij één maand later terug in het water met nieuw IPS systeem. Super service en ondersteuning van L’ortyge. Bedankt

Fransie
Jeanneau Prestige 425 'Lazy Day'
19/09/2019

Ik zocht een boot verzekering

Ik zocht een boot verzekering en kwam ik uiteindelijk bij Michel van Paul L’ortye terecht Het gesprek verliep volt en Michel was heel vriendelijk en gaf antwoord op al mijn vragen. Als de koop van de boot door gaat, dan hoef ik niet verder meer te zoeken.

Mohammed
naname
16/09/2019

Kleine schade aangebracht aan andere

Kleine schade aangebracht aan andere boot, direct gemeld aan Paul L’Ortye Verzekeringen, super vlotte afhandeling, na 14 dagen dossier rond en tegenpartij het bedrag van de herstellingskosten terug gestort gekregen. Dank je wel !!!

Marc
Carimar
10/08/2019

Mijn sloep heeft gedeeltelijk onder

Mijn sloep heeft gedeeltelijk onder water gestaan. Schade aan de elektrische installatie.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de afhandeling van de schade aan mijn sloep en ook met de voortvarendheid waarmee door de mensen van Paul L’Ortye beslist is om het schadebedrag met inhouding van het eigen risico uit te keren.
Ik kan Paul L’Ortye Jachtverzekeringen ten zeerste aanbevelen.

Cyriel
Maril 625
05/08/2019
Cliff vansummeren
Quicksilver 550
02/08/2019

Na diefstal van mijn Yamaha

Na diefstal van mijn Yamaha motormanagementsysteem
werd de schade door deze verkeringsmaatschappij erkend en de terugbetaling gebeurde binnen de kortste tijd Ook de wederzijdse contacten , alle per e-mail, verliepen vlot en soepel. Een aanrader !

Eric Du Tré
Fast
31/07/2019

Sinds een paar jaar verzorgd

Sinds een paar jaar verzorgd Paul L’Ortye onze boot- en reisverzekering. Dit jaar (2019) ons eerste schadegeval gehad dat perfect en voortvarend door deze dames en heren is opgelost. Chapeau!!!! Ook het telefonisch en e-mailcontact verloopt uitermate soepel en vriendelijk. Dat maak je wel eens anders mee!!!!

Ron & Ank Tol
Silver Lining
18/07/2019

wij werken al jarenlang naar

wij werken al jarenlang naar volle tevredenheid met Paul L’Ortye!

Max
Riva
16/06/2019

Een super snelle en faire

Een super snelle en faire afhandeling van de diefstal van mijn buitenboordmotor. Eergisteren geconstateerd dat de buitenboordmotor van mijn volgbootje was gestolen. Ik had dit bootje en motor pas een paar weken in bezit, dus stevig balen. Na een zeer prettig gesprek kreeg ik ’s middags alle papieren al binnen. Ik ben zeer blij met de wijze waarop de schade snel is afgehandeld. Een prima verzekeringsbedrijf, die met je mee denk. Chapeau !!!

Frank
Bavaria 33HT
06/06/2019

5 Sterren

R. Deferme
Zodiac
05/06/2019

Supersnelle en oplossingsgerichte hulp. Zelfs

Supersnelle en oplossingsgerichte hulp. Zelfs op een nationale feestdag wordt je keurig te woord gestaan en wordt al alles uit de kast gehaald om het probleem op te lossen. Top service!!

Dave
Princess V53 Big Dream
04/06/2019
Joep
SY Eagle
31/05/2019

The best service , it

The best service , it was so fast and very helpful , I will recommend it.

Joe
Dol-Fijn
29/05/2019

Nog geen mijl gevaren met

Nog geen mijl gevaren met ons nieuwe schip en toch een behoorlijk gat in de romp net boven de waterlijn. s’Nachts gebeurt aan de havenkade omdat een landvast was gebroken en het schip met de achterkant tegen de kade is geknald.
Schade is meteen gemeld bij de verzekering en zeer snel afgehandeld!
Medewerking tussenpersoon was buitengewoon goed!
Ben zeer tevreden, heel erg bedankt!

Jaap
Avanti
27/05/2019

Na aanvaring met een brug

Na aanvaring met een brug dachten we dat de schade wel mee viel, dus zelf geprobeerd de schade te herstellen. Er kwam meer schade naar voren dan was voorzien. Alsnog de schade gemeld en werden geholpen middels een coulence regeling. Zijn hier zeer content mee.

Martin
Orka
26/05/2019

Na een diefstal van mijn

Na een diefstal van mijn motorkap ben ik op korte tijd geholpen
Zo snel ben ik nog nooit geholpen .
En zeer vriendelijk personeel

Marissen
Barracuda
24/05/2019

Na een zeer forse aanvaring

Na een zeer forse aanvaring met een Noorse rots is er direct actie ondernomen, een goed expertise bureau ingeschakeld, transport als deklast geregeld en een goede werf geselecteerd voor de structurele schade aan kiel, rom en frame. Door alle partijen goed op de hoogte gehouden en een vlotte financiële afhandeling. Zeer tevreden

Harry
Lion King
15/04/2019

Thank you very much on

Thank you very much on your support and leadership through accident, fast responses, very heplful and professional team. On the end paying enough to cover all our damage and get the boat in 1st condition shape. Thank you very much!

Deni Paut
Princess 72 “Champion”
10/04/2019

Correcte snelle service !!!

Correcte snelle service !!!

Marco
Calypso
25/03/2019

onlangs werd mijn boot flink

onlangs werd mijn boot flink beschadigd.In de kortste keren werd ik in staat gesteld om de schade te laten herstellen.Bedankt hiervoor.

jacques
Kathleen
01/03/2019

Vervelend ongeval met schade. Gelukkig alles

Vervelend ongeval met schade.
Gelukkig alles goed vast gelegd ter
bevordering van deze vlotte afwikkeling

Jaap
Cap Camarat 6.5
26/02/2019

Ein super seriöser und absolut vertrauenswürdiger

Ein super seriöser und absolut
vertrauenswürdiger Kontakt. Ich bin
wirklich begeistert !!! Vielen Dank für
alles Herr Lórtye

F. Reimann
Linssen Grand Sturdy 500
26/02/2019

Beste Paul en collega’s, ik

Beste Paul en collega’s, ik had u al bericht
vanwege de naamsverandering dat de
Amel zal worden overgedragen aan mijn
zoon en schoondochter, zodoende kunnen
we soms nog mee genieten. Zeer zeker
bedankt voor de juiste behandeling
gedurende alle vele voorgaande jaren.

Rob
Amel
26/02/2019

Eine top Betreuung in jeder Beziehung.

Eine top Betreuung in jeder
Beziehung. 1h nach telefonischer
Meldung, war ich Informiert über die
Begutachtung und Regelung! Genau
so kompetent und rasch wurde die
Kostengutsprache erteilt und die
Zahlung erledigt. Eine perfekte
Rundum-Betreuung! Das macht
Freude und hilft das schmerzliche
Ereignis zu vergessen.

Ernst
Continental 15.50
26/02/2019

alleen maar positieve reacties!! Wij

alleen maar positieve reacties!! Wij zijn
niet tevreden met deze onproffesionele
bedrijf

@ Lady
We begrijpen uw frustratie, maar we
kunnen geen diefstal / joyriding schade
van een bijboot betalen, wanneer u niet
kunt aantonen dat deze met een
goedgekeurd slot vast lag.

Lady
Lady
26/02/2019

Razendsnelle schadeafhandeling! En wat de aftrek

Razendsnelle schadeafhandeling! En wat de
aftrek voor het aantal jaren betreft: viel
reuze mee! Complimenten, maak je niet
vaak meer mee tegenwoordig.

Jan
Anne
26/02/2019

Na tien jaar schadevrij heb

Na tien jaar schadevrij heb ik een
schadegeval gehad (ruit gebroken)
diezelfde dag nog is alle papierwerk
geregeld en had ik al de goedkeuring
van de verzekering.
Super, sneller kan niet

Nikola
Chaparral
26/02/2019

We moesten wel veel aanleveren

We moesten wel veel aanleveren na ons
ongelukje, maar nu het geregeld is ben
ik blij dat het snel achter de rug is.

Sandra
26/02/2019

Je zult het vast wel

Je zult het vast wel goed doen, maar
het is raar dat je alleen maar 5 sterren
ervaringen hebt. Hoe objectief is dat.

@René: Bedankt voor de feedback
René. En vraag eens snel een offerte
aan voor de Interboat.

René
Interboat
26/02/2019

Al jaren ben ik klant,

Al jaren ben ik klant, en dat bevalt
prima. Met name goede ondersteuning
bij mijn reis door de med.

Pierre
Vripack
26/02/2019

Duidelijke uitleg, snelle behandeling.

Duidelijke uitleg, snelle behandeling.

Hans
Grand Banks
26/02/2019

Hartelijk dank voor de vlotte

Hartelijk dank voor de vlotte en plezierige
afhandeling van de schade aan ons schip.

jan
Arion
26/02/2019

Met mijn Baja altijd zeer

Met mijn Baja altijd zeer correct
behandeld en te woord gestaan !
echt een aanrader !

mark
Baja
26/02/2019

Prima afhandeling ,al verschillende jaren

Prima afhandeling ,al verschillende jaren klant en zeer tevreden van Dhr. Paul
MVGR Patrick .

Patrick
Jeanneau
26/02/2019

Gelukkig ben ik de zuinigste

Gelukkig ben ik de zuinigste cliënt die ze
hebben, maar desondanks
dat weet ik zeker dat het goed komt als ik
een ongelukje zou krijgen.

Peer
X- yachts
26/02/2019

Via mijn buurman in de

Via mijn buurman in de haven bij jullie
uit gekomen. Hij was erg te spreken over
jullie na een incident, dus nu verzeker ik
mijn Bavaria ook hier.

Yves
Bavaria
26/02/2019

Bedankt voor de snelle afwikkeling. We

Bedankt voor de snelle afwikkeling.
We hopen nog jaren schadevrij te
varen.

Abel
Valk Continetal
26/02/2019

Prima antwoorden op mijn vragen, heldere

Prima antwoorden op mijn vragen,
heldere uitleg en keurige afhandeling.
Weliswaar nog geen incidenten met de
boot gehad.

Jean- Paul
Najad
26/02/2019

Tot nu toe is mij

Tot nu toe is mij alles duidelijk, waarvoor
bedankt. Daarbij is het telefonisch contact
bij vragen en of onduidelijkheden
vriendelijk, duidelijk en toereikend
geweest.

Niels
Dehler
26/02/2019

Hatte vor 3 Jahren eine

Hatte vor 3 Jahren eine große
Schäden. Ist aber alles stressfrei und
ohne frust erledigt.

Andreas
Wauquiez
26/02/2019

Ich bin schon seit vielen

Ich bin schon seit vielen Jahren
versichert. Zwei Schäden, beide völlig
problemlos und zügig reguliert.

Rolf
Standfast
26/02/2019

Tot nu toe prima, snelle

Tot nu toe prima, snelle afhandeling!

Erik
Najad
26/02/2019

Super. Niet alleen bij het

Super. Niet alleen bij het afsluiten
van een verzekering maar ook tijdens
een schade afwikkeling,perfect!

Tommy
Valk Continental
26/02/2019

Schitterende dienstverlening. Nog beter dan verwacht.

Schitterende dienstverlening. Nog
beter dan verwacht. Bedankt!

Dick
Jeanneau
26/02/2019

Na 16 jaar mijn eerste

Na 16 jaar mijn eerste schade moeten
melden na inbraak en diefstal. Gelukkig
viel de schade mee. Mijn waardering
gaat vooral uit naar het eerste contact
bij de melding, waarbij vooral begrip
werd getoond voor de emotionele aspecten van zo’n voorval.
Dank voor de nette afhandeling van dit
op zich vervelend incident.

Johan
Smelne
26/02/2019

Door de Medicane Zorba eind

Door de Medicane Zorba eind september
2018 op het strand van Methoni
gespoeld.
https://www.youtube.com/watch?
v=OowtHOudpMk
Vlotte en vriendelijke communicatie met
het verzekeringsteam. Naar Griekse
normen snel afgehandeld.

Marc
SY Monade
26/02/2019

Ik ben nu bijna 25

Ik ben nu bijna 25 jaar klant bij P.L’Ortye
en kan alleen maar bevestigen mij steeds
in zeer goede handen te hebben gevoeld
bij de afhandeling van de enkele
schadegevallen die ik sinds die tijd
voorhad! Efficient en steeds bijzonder
aangenaam!

Geert
Swan 37 / Tarot
26/02/2019

Goede en snelle afhandeling; zeer prettig

Goede en snelle afhandeling; zeer
prettig bij een vervelende situatie

Ruud
Otrabanda
26/02/2019

Mijn boot en Carport zijn

Mijn boot en Carport zijn door een
pyromaan via de kliko’s in brand
gestoken.
De verzekering heeft alles netjes
opgelost en opruimschade en
dagwaarde van de boot vergoed.
Prima service.
Met dank.
Mijn volgende boot zal ik zeker weer bij
deze verzekering onderbrengen.

Karel
Beekman Alpha Fish 505
26/02/2019

Sinds 7 jaar met tevredenheid verzekerd

Sinds 7 jaar met tevredenheid
verzekerd bij Paul LOrtye.
Goede voorlichting en kwaliteit
prijsverhouding.
Vandaag een onderwaterschade
gemeld en ook vandaag nog de
goedkeuring gekregen om het door
de werf te mogen laten herstellen.
Prima service en een zeer tevreden
klant.

Peter
Rijnlandvlet 10.50 OC
26/02/2019

Een vervelend schadegeval waarover duidelijk en

Een vervelend schadegeval waarover
duidelijk en vriendelijk is
gecommuniceerd. Snelle afhandeling.

Wilma
Beneteau
26/02/2019

Uitstekende communicatie, vlotte afhandeling. Al meer dan

Uitstekende communicatie, vlotte
afhandeling.
Al meer dan 25 jaar een uitstekende
service van deze maatschappij.
Met dank.

Luc
Jeanneau so
26/02/2019

Op vakantie schade opgelopen terwijl onze

Op vakantie schade opgelopen terwijl
onze boot tegen de kade was afgemeerd.
Vrijdag schadebestek bezorgd, zondag
was er reeds akkoord en dinsdag stond
het bedrag op onze rekening. Dat noem ik
klasse! Bedankt aan het ganse team voor
deze prima service

Alain
VIPER
26/02/2019

Meer dan 25 jaar.Lage premie.

Meer dan 25 jaar.Lage premie. Eerste
accident 2013. Alles correct betaald
zonder franchise en opslag wegens lang
lid.Bijkomende herstelling de winter
nadien gratis.Tweede accident 2017. Na
de offerte snel 70%, na factuur 30%+de
extra’s. Tevreden?niemand doet beter

Désiré en Daisy
Spirit 32- Bavaria 37
26/02/2019

Wat een geweldig goede behandeling en

Wat een geweldig goede behandeling
en afwikkeling van de schade !
Iedereen aan te bevelen.

Joop
Zuiderzee kruiser
26/02/2019

Tegen een onderwater krip gevaren

Tegen een onderwater krip gevaren schroef kapot en stuk staartstuk van
mijn motor afgebroken.. Na overleg met
L’orty is het staartsuk zeer vakkundig
gerepareerd en de schroef vervangen …
alles is snel en netjes afgehandeld door
Lorty jachtverzekeringrn … top 5*

Arjan
Marcraft 496
26/02/2019

Perfecte service ! Zeer goeie

Perfecte service ! Zeer goeie opvolging
van de zaken, super.

Joris
One
26/02/2019

Niet alles is verzekerd ,

Niet alles is verzekerd , maar toch
alles volgens de letter van polis.
Correct en snel uitgevoerd . Met
dank

Van hoorebeke
Sealine
26/02/2019

Inbraak in mijn boot. Niet

Inbraak in mijn boot. Niet Leuk.
Opengebroken en Alles weg. Tot de
koekenpan en bestek aan toe. Gebeld
met lortye. Direct alles geregeld. Expert
langs gestuurd. Aardige man. Ik hoefde
alleen het al ingevulde schadeformulier
nog maar te tekenen. Top geregeld!

Haaije
C’est La Vie
26/02/2019

Uitstekende service en kundig; hebben echt

Uitstekende service en
kundig; hebben echt verstand van
jachten en de watersport.
Van harte aan te bevelen!

Jaap
Hallberg Rassy
26/02/2019

Graag wil ik jullie nog

Graag wil ik jullie nog even op deze
manier enorm bedanken voor je goede
zorgen,
om deze zaak, van de steenslagschade
door kadewerkzaamheden aan onze
Azimut tot een
goed einde te brengen.
Wij zijn zeer tevreden omtrent jouw
manier van werken, dank !!
Groet Gerard.

Gerard
Azimut
26/02/2019

Goede proactieve afhandeling! nog nooit een

Goede proactieve afhandeling! nog nooit
een probleem gehad in al die jaren.

Edwin
Sessa C52
26/02/2019

Op het Kanaal door Walcheren

Op het Kanaal door Walcheren is onze
schroef zwaar beschadigd door
achtergelaten troep onder de
waterspiegel. Noodgedwongen
moesten we uit het water in Breskens.
Daar is de schroef hersteld en konden
we terug naar huis (Oostende –
België).
Paul (Didier) l’Ortye hebben dadelijk
een schadeformulier opgestuurd en het dossier opgestart. Perfecte
afhandeling!!

Jo Dielman
Jeanneau - Merry Fisher 10
26/02/2019

Avec +de 27 années et

Avec +de 27 années et petites mésaventures nous sommes
toujours très satisfait des
services de Paul L’ORtye et
Cie Schoolmeesters. Emile

Emile Schoolmeesters
Liberty Dream’S
26/02/2019

Waardeloze club, Zodra je ergens

Waardeloze club, Zodra je ergens niet
mee eens bent wordt je uit de
verzekering gegooid. Wees
gewaarschuwd !!
_____________
Geachte heer Ebbink,
Ondanks onze inspanningen is het niet
gelukt om u tevreden te stellen, en dat
vinden we jammer. Binnen het eerste
jaar hebben wij 3 schade meldingen
ontvangen en ontving u mede door
onze inspanningen alle drie keer een
schade uitkering.
1. Direct na aankoop claimde u een
schade aan de romp die al aanwezig was en bij de aankoopkeuring aan het licht kwam.
2. Enkele maanden later claimde u de
tweede schade die zover wij weten naar
tevredenheid is afgehandeld.
3. De laatste schade was een
milieuschade, waarbij u per ongeluk
diesel lekte en vertrok zonder hiervan
melding te maken.
Na dit jaar bent u elders een
verzekering aangegaan, waarna wij van
die verzekeraar de vraag kregen of er
eerdere schades hadden
plaatsgevonden. Die had u kennelijk
verzwegen bij het aangaan van de
nieuwe verzekering. Dat laatste bleef
vermoedelijk niet zonder gevolgen voor
u en we kunnen ons voorstellen dat u
hierdoor geneigd was om een negatieve
review te schrijven. We betreuren uw
reactie ten zeerste en we hopen dat u
zich realiseert dat we wel ons best voor
u hebben gedaan.

Charlie Ebbink
Wim vd Valk
26/02/2019

I.v.m. een kleine schade aan

I.v.m. een kleine schade aan de
schroef door L’Ortye doorverwezen
naar Kramer Scheepsschroeven in
Nieuw Vennep. Uitstekend en snel
geholpen. Aan te raden.

Reinier
Lindenkotter
26/02/2019

Onlangs was onze aandrijving van

Onlangs was onze aandrijving van de
motor naar de Z-drive stuk nadat we
een dik stuk touw van beroepsvaart in
de schroef hadden gekregen. De allereerste keer in vele vaarjaren dat
ik een schade-aangifte deed. Prompt
kreeg ik een bijna volledig ingevuld
schadeformulier terug, een expert
kwam de volgende dag de schade en
herstellingswerken bij de bootdealer
beoordelen. Amper een dag later
kwam de bevestiging dat de schade
gedekt was. Binnen enkele dagen
nadat ik een scan van de factuur had
gemailed, stond het geld reeds op
onze bankrekening! Zeer tevreden,
een voorbeeld van hoe een
verzekering zou moeten werken (met
auto, huis e.d. heel andere
ervaringen!)

Gino
Lathoni Sea Ray Sundancer
26/02/2019

alles volgens wens en vlot

alles volgens wens en vlot verlopen

Jos
MAXUM 41
26/02/2019

Beste Didier, Ook jullie bedankt

Beste Didier, Ook jullie bedankt voor de
snelle afhandeling van de schade door
het verlies van de schroef.
We hebben heel veel geluk gehad, als
dit was gebeurd op de Waal of het
Pannerden kanaal, dan had het heel
anders kunnen aflopen.
We zijn meer dan perfect geholpen door
uitermate behulpzame medevaarders en
door Hoogeveen Yachting, die tezamen
met de kraanmachinist heel snel en
zééééér coulant hun werk hebben
verricht.
Tenslotte hoop en wens ik jullie slechts
nodig te hebben voor het betalen van
de volgende polisnota, nogmaals bedankt.
Vriendelijke groeten, Willem

Willem
Elling E4
26/02/2019

Geweldige snelle schadeafhandeling waarbij je continue

Geweldige snelle schadeafhandeling
waarbij je continue direct per mail op
de hoogte wordt gehouden van de
afhandelingsstatus. Een aanrader voor
uw yacht of boten verzekering.

Martin
Suzumar 35 
26/02/2019

Meteen klaar en duidelijk alles vooropgesteld

Meteen klaar en duidelijk alles
vooropgesteld door Didier, duidelijke
afspraken en een woord is een woord …
Zeldzaam tegenwoordig in de
botenwereld, maar toch bestaat het nog
bij L’Ortye
Fijn en leuk om ook eens een
succesverhaal te mogen meemaken 🙂
Bedankt Didier

Peter
Azimut
26/02/2019

Een perfecte opvolging van het

Een perfecte opvolging van het dossierin
geval van schade. Een firma die
vertrouwen geeft,zeker
aanbevelingswaardig.

Frans
Bayliner
26/02/2019

Peter

Sinds 7 jaar met tevredenheid verzekerd bij Paul L’Ortye. Goede voorlichting en kwaliteit prijsverhouding. Vandaag een onderwaterschade gemeld en ook vandaag nog de goedkeuring gekregen om het door de werf te mogen laten herstellen. Prima service en een zeer tevreden klant.

Peter
Rijnlandvlet
05/02/2019

JW

Top Zaak. Super services.

JW
Princess 72
05/02/2019

Wieke

Mijn boegschroef gaf plotseling problemen de voortstuwing was weg en er klonk alleen maar gezoem. Gelukkig ben ik goed verzekerd en is de boegschroef keurig vergoed. Al 20 jaar ben ik verzekerd bij Paul en Didier en dat blijkt een goede keuze want alles is keurig geregeld.

Wieke
Schienvat
05/02/2019

Menno

Na 8 jaar nog steeds tevreden!

Menno
Pershing
05/02/2019

Romain

Al 25 jaar een tevreden klant. Nu recent een schade geval gehad met een heel vlotte afhandeling.

Romain
Oceanis
22/08/2018

Jan

Met mijn Sunseeker Manhatten 50 heb ik nog nooit schade gehad. Maar ik twijfel niet aan de kennis van zaken wanneer er iets mis gaat.

Jan
Sunseeker
22/08/2018

Claus

Vielen dank! Letztes Jahr noch etwas passiert, aber glucklich war es schnell erledigt.

Claus
Cranchi
21/08/2018

robert

Thanks very much to Mr. Paul L’Ortye for the fast, reliable and very professional service, the entire issue has been sort out in only few days..Great service, highly recommended!!

Robert
Paola
21/08/2018