Paul L’Ortye Yachtverzekeringen is sinds 1978 gespecialiseerd in bootverzekeringen. Wij zijn een familiebedrijf met een enorme passie voor watersport en een gerichte focus op een duurzame relatie met onze cliënten.

Ruim veertig jaar geleden startte Paul L’Ortye een specialist in het verzekeren van pleziervaartuigen vanuit zijn eigen affiniteit voor watersport. In de daaropvolgende jaren proberen we met een persoonlijke en efficiënte werkwijze, cliënten altijd snel te voorzien van duidelijkheid. Iedere boot is uniek, daarom vinden wij het belangrijk dat uw verzekeringsadvies dat ook is.

Met die aanpak ontwikkelden wij ons tot één van de meest gerenommeerde bedrijven in de watersportbranche. Inmiddels worden dezelfde methodes in praktijk gebracht door zijn twee zoons Michel en Didier L’Ortye, die allebei al sinds jongs af aan hebben meegedraaid in het bedrijf.

Beiden staan ze 24/7 klaar voor al uw wensen omtrent een bootverzekering.

 

Offerte aanvragen Neem contact op
PLY-over-lortye-kantoor

Elke botenliefhebber weet hoeveel aandacht een boot vraagt. Hoeveel tijd en geld we spenderen om ervoor te zorgen dat uw boot in topconditie blijft. De aankoop en het onderhouden van een boot en alle financiële zaken daaromheen vragen om een persoonlijke benadering. Ieder schip is anders, net als het gebruik daarvan en daarom is het belangrijk dat u een verzekeringsadvies krijgt dat daar het beste bij aansluit.

Voordelen van ons volmacht kantoor

  • Snelle polisafgifte
  • Deskundigen en specialisten altijd op stand-by
  • Persoonlijke polissen met bijbehorende scherpe premies
  • Alle zaken worden direct binnen L’Ortye geregeld
  • Een snelle afstemming van uw verzekeringszaken

Onze belofte aan u

  • U wordt altijd persoonlijk te woord gestaan
  • Al uw zaken worden direct binnen L’Ortye geregeld
  • U wordt zoveel mogelijk werk uit handen genomen
  • Ons streven is om al uw zaken dezelfde dag nog in behandeling te nemen
  • U kunt ons 24/7 persoonlijk bereiken in geval van nood

Persoonlijk en gepassioneerd maatwerk

Ons fundament is gebouwd op een diepe passie voor watersport. Met onze jarenlange kennis en ervaring in de verzekeringswereld, gecombineerd met onze gepassioneerde, proactieve en persoonlijke manier van werken, bouwen wij graag een duurzame relatie op met onze cliënten. Wij leren u en uw boot graag kennen, zodat wij een toepasselijke verzekering voor u kunnen vinden en al uw zorgen en administratieve handelingen uit handen kunnen nemen.

Wij werken uitsluitend met de meest vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen, van wie wij een volmacht hebben om zelfstandig polissen af te geven en schades te behandelen. Met L’Ortye bent u effectief en welvarend verzekerd.

Effectief

Wij proberen u zo snel mogelijk duidelijkheid te geven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Door onze maritieme specialisatie hebben we volledige kennis van de wereld van de watersport; we weten hoe we problemen moeten oplossen en we kennen de pijnpunten van de branche.