Mocht u uw boot commercieel in willen zetten, dan biedt L’Ortye u diverse interessante mogelijkheden om de boot zakelijk te verzekeren.

Als u zakelijk uw boot wilt verkopen, dan is een verkoopdekking een verstandige verzekeringsoptie. Hiermee bent u voor alle noodzakelijke vaart verzekerd tegen een scherpe premie. Proefvaart, beurstransport en reparatievaart zijn toegestaan.

De voorraadverzekering is een aantrekkelijke oplossing als u als makelaar of dealer een grote voorraad schepen heeft liggen. Schade aan uw botenvoorraad kan ontstaan door onder andere brand, ontploffing, inbraak en vandalisme. Deze verzekering is speciaal toegespitst op schepen.

Als u uw commerciële boot risicovrij wilt laten aanbouwen of verbouwen, dan is de aanbouw/verbouwverzekering voor u een interessante optie. Zo is uw boot verzekerd tegen ieder mogelijk schadescenario dat voor kan komen tijdens de aan- of verbouw van uw boot, zowel door uzelf, als door derden. Deze polis is tevens eenvoudig om te zetten in een vaarpolis.

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt alle schade die u en uw medewerkers aanrichten tijdens het verrichten van werkzaamheden. Als er schade wordt veroorzaakt aan mensen, onroerende goederen of andermans spullen, dan is het mogelijk dat uw bedrijf aansprakelijk wordt gesteld voor de gevolgen. Materiële schade, letselschade of gevolgschade wordt met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering volledig gedekt.