Bootverzekering voor uw Wauquiez

Paul L’Ortye Yachtverzekeringen helpt u graag verder

Bent u opzoek naar een bootverzekeraar voor uw Wauquiez

Paul L’Ortye Yachtverzekering is dan uw ideale partner. Naast passie voor uw Wauquiez beschikt ons team over de benodigde Wauquiez specifieke kennis om u goed van dienst te kunnen zijn.

Door ons nautisch specialisme en ervaring beschikken wij over een groot netwerk van Wauquiez dealers, reparateurs en vakspecialisten.

Vanuit onze ervaring en expertise zijn wij bekend met de bouwkwaliteit van de Wauquiez werf en daar hoort een bijbehorende scherpe premie bij.

Benieuwd naar de premie voor uw Wauquiez?

Neem direct contact op met één van onze specialisten of dien uw offerteaanvraag online in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

De beste bootverzekering voor uw Wauquiez, hoe doen wij dat?

Deskundigen op stand-by

Wij weten hoe we problemen moeten oplossen en kennen de pijnpunten van de branche. We beschikken over uitgebreide watersport- en verzekeringskennis en over een breed scala aan specialisten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een directe hulplijn met iemand verstand van zaken heeft en u begrijpt.


Eén aanspreekpunt

Bij Paul L’Ortye Yachtverzekeringen vinden we het ontzettend belangrijk dat u altijd goed voorbereid bent als u met uw Wauquiez het water opgaat. Wij vinden het tevens belangrijk dat u één aanspreekpunt heeft en niet eindeloos wordt doorverbonden wordt of papierwerk op moet opsturen. Wij nemen u werk uit handen, zodat u zorgeloos kunt varen.


Snelle en effectieve polisafgifte en effectieve schadeafhandeling

Door onze persoonlijke manier van werken en onze jarenlange ervaring in de watersportbranche, hebben wij van verschillende verzekeringsmaatschappijen het mandaat om namens hen polissen af te geven en schades te behandelen. Zo hoeft u nooit lang te wachten op afgifte van uw polis en schadebehandeling.

sfeerfoto van het bootmerk Wauquiez

Sinds 1978 door weer en wind voor onze cliënten, met een grote passie voor watersport en een gerichte focus op een duurzame relatie met onze cliënten.

Waarom L’Ortye?

 • Specialist in bootverzekeringen van o.a. Wauquiez.
 • Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen.
 • Wij zijn voor u 24/7 bereikbaar in geval van nood.
 • Wij staan u te allen tijde persoonlijk te woord inzake uw Wauquiez.
 • Wij bieden u een snelle en effectieve polisafgifte en schadeafhandeling.
 • Wij zijn u overal ter wereld van dienst.
 • Ons streven is om al uw zaken dezelfde dag nog in behandeling te nemen.

Onze voordelen

 • Uw Wauquiez behoudt bij L’Ortye de verzekerde waarde bij totaalverlies.
 • Rechtsbijstandverzekering met ruime Europese dekking, ook bij charter van uw Wauquiez.
 • Aantrekkelijke oplossing voor charter met eigen schipper.
 • Geen ‘nieuw-voor-oud’-aftrek.
 • Ruime eigen gebrek dekking, ook voor de motoren van uw Wauquiez.
 • Uitgebreide mogelijkheden voor ligplaatsen, vaargebieden, vlaggen en registraties.

Na vermoedelijke schade aan de

Na vermoedelijke schade aan de 2 z-drives door drijfhout op de Schelde hebben we de boot uit het water gehaald voor inspectie. De kosten hiervoor zijn zonder aarzelen door de makelaar Paul L’Ortye terugbetaald. Dit is snel en correct gebeurd.

Bob
Jeanneau NC11

Na schade gehad te hebben

Na schade gehad te hebben aan onze Z-drive van onze boot. Heeft Paul L’ortye ons fantastisch geholpen. Dat wij schade hebben gehad was en is al verschikkelijk, maar door het werk en mee denken van Paul L’ortye, hebben ze ons zowel metaal als financieel geholpen. Iets wat je verwacht van een verzekeringsmaatschappij. Paul L’ortye is een verzekeringsmaatschappij die menselijke is en meelevend is. Nogmaals dank voor jullie support. Twijfel je over een verzekeringsmaatschappij, dan is Paul L’ortye een hele goeie die ik iedereen aanraad.
Korte lijntjes, snel handelen.

Keij
Beneteau Monte Carlo 37

Hier wordt je correct en

Hier wordt je correct en snel te woord gestaan bij wat voor vraag dan ook. Goede verzekering met goede dekking tegen een goede prijs. Gelukkig hebben wij in de jaren dat wij bij l’Ortye verzekerd zijn geen schade moeten melden dus daarmee geen ervaring. Wij hebben onze boot nu verkocht. Wij hebben de kopers geadviseerd om ook bij l’Ortye te verzekeren (of in ieder geval te infomeren). Dat hebben ze gedaan en ze hebben zeer snel een mooi aanbod ontvangen. Alleen maar tevredenheid. Dank voor de jaren dat we bij jullie verzekerd konden en mochten zijn.

Gino
Les Quatre Mains

Heeft u vragen over de bootverzekering van uw Wauquiez, bel ons.
Wij houden het graag persoonlijk.